måndag 2 maj 2011

Lång dag

Tänk hur mycket man hinner med bara man pallrar sig upp på morgonen och är lite strukturerad. Fick ett toppentips av en toppenvän, hon tycker att man ska skriva listor. Listor man får bocka av, knyckla ihop och bränna när man gjort det man skulle. Just det här "avbockandet" ger en väldigt härlig känsla, älskar att känna mig färdig! Man får skriva upp vad som helst; tråkiga måsten, jobbiga samtal eller vad som helst som måste göras. Prova och se hur effektiv och duktig man kan känna sig!

Sitter och virkar stolsdynor till våra utemöbler. Vi tänkte göra en egen liten hörna i hyreshusets trädgård. Ett litet budget projekt. Vi tänkte bära upp cafémöblerna ur källaren, virka stolsdynor och plantera lite blommor i krukor vi har på vinden. Blir kanske en sväng till IKEA för inköp av parasoll och filtar. Känns skönt att få ha en egen del att mysa på i trädgården. Nej nu måste jag fortsätta virka så vi är beredda nästa gång vårsolen värmer skönt!

1 kommentar:

  1. det här är precis varför jag tycker att du ska blogga och dela med dig av allt du gör... VIRKAR egna stolsdynor... fixar en egen hörna i trädgården... jag älskar dig för att du är du. KREATIVA UNDERBARA ANNA! :)

    SvaraRadera