Jag är Anna, tjugotre år och arbetar i en butik i Västerås. Jag älskar att röra på mig, bjuda in mina vänner på mys i köket och umgås med min sambo och kära familj. Här skriver jag om det jag gör, inspireras av och gör mig lycklig. Jag vill dela med mig av det jag tycker om, mina tankar och funderingar. Mycket nöje!
torsdag 30 juni 2011
Jordgubbar, jordgubbar, jordgubbar... Åh så gott och somrigt. Jag äter gärna gubbarna till frukost, mellis och efterrätt. Som de är, med lite socker eller mjölk. Mmm! De är väldigt nyttiga, fulla med vitamin C och järn. Men kom ihåg att lägga till lite fett och protein till dina jordgubbsfrukostar och mellanmål. Lite fil, yoghurt eller grädde. Strö över hackad hasselnöt, mandelflagor eller musli. Och njut för sjutton nu när de är som godast! Om man har tid så är det mysigt att åka och plocka gubbarna själv, frysa in eller koka sylt till mörkare tider. Härligt att njuta av i höst och minnas tillbaka till idag...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
såg mumsigt ut! åh jag vill åka och plocka mina egna jordgubbar :) puss vännen
SvaraRaderaSäbygubben har plockning varje dag mellan 9-14 tror jag det var, åka? Mm ska köpa lite gubbar tills ikväll :) Kram kram
SvaraRaderaooh jaaa! det låter ju perfa ;) superbra grej & nått man får nytta av också! kramis
SvaraRaderaöööh! :) jag vill också åka och plocka jordgubbar!!!! <3 /fiao
SvaraRadera